Képzéseink

Cégcsoportunk tagja az Expert Express Vezetési Tanácsadó Kft. 2021-ben megfelelve a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. tv. 12.§ (1) bekezdésének E/2021/000124 nyilvántartási számon engedélyt kapott felnőttképzési tevékenység végzésére.

2024-ben korábbi engedélyes kompetenciafejlesztő képzési programjait kibővítette a sportcélú támogatások igénylésének és szabályszerű felhasználásának ügyviteli-, adminisztratív és hatékony projektmenedzsmentet biztosító tudás és képesség átadására, fejlesztésére irányul képzésekkel. Az engedély által állami támogatás terhére is elszámolhatóak ezek a képzések és tárgyiadómentes kategóriába esnek.

Amennyiben szeretné állami vagy TAO támogatás terhére elszámolni a 2024.07.01.-étől induló képzéseinket, igényelje most a TAO vagy az Akadémiai Programok költségtervének benyújtása során, az alábbiak szerint:

  • TAO program esetében a kérelem benyújtáskor az EKR rendszerben válassza ki vagy rögzítse be az alábbi Engedélyes Képzési Programjaink (kompetenciafejlesztő vagy ügyviteli képzés) közül azt, amin részt szeretnének venni, Akadémiai elszámolás esetében költségterv módosítással vagy Benchmarktól való eltérés kérelemben tudja benyújtani igényét, egyéb elszámolás esetén az elektronikus kérelme rendszerben szintén módosításban tudja kérelmezni (pl. Produktivitás vagy NB-s finanszírozás)

  • amennyiben a szövetség határozott meg maximalizált árat, annak maximumát állítsa be, amennyiben nincs maximalizált ár vegye figyelembe a Képzési listánkon szereplő irányárakat (ez nem minősül kötelezettségvállalásnak),

  • Töltse fel a szükséges mellékleteket, amit a TAO képzések anyagai között talál (Képző szervezett engedélye, igényelt képzés engedélyezett képzési programja),

  • Az indokláshoz szükséges információkat a Képzések leírásánál talál, melyet saját igénye alapján kiegészítve rögzíthet a kérelmekben.

Amennyiben a benyújtáshoz szüksége van tanácsadói támogatásra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

https://sportfejlesztes.hu/kapcsolat/

Hogyan zajlanak a képzések?

Képzéseink tematikáját a Képzési leírásánál látja. Képzéseinken abban az esetben is részt vehet, ha a jóváhagyó szervezet nem hagyta jóvá az adott képzési programban való elszámolását, ebben az esetben más forrásból tudja finanszírozni a részvételt. Képzéseink indulása a 2024.07.01-re tervezett az elszámolhatósági időszak figyelembe vétele miatt. A képzések időpontjai és a jelentkezés lehetősége hamarosan elérhető lesz. Az időpontokról és jelentkezés határidőkről weboldalunkon tájékozódhat és ha engedélyezi hírlevél küldését, e-mailben is tájékoztatjuk.

Jelentkezését követően a felnőttképzési törvénynek megfelelő Felnőttképzési szerződés aláírt példányának visszaküldésével és a képzési díj megfizetésével válik jogosulttá a képzésen való részvételre.

A képzések úgynevezett hibrid formában zajlanak, ami azt jelenti, hogy

  1. e-learning felületen lesz elérhető az elméleti tananyag (videó, ppt formájában), aminek feldolgozását követően,

  2. elektronikus kérdőív formájában kérünk visszajelzést annak megértéséről és a felmerült kérdéseiről, ezt követően

  3. on-line formában találkozik a téma szakértőjével, aki kiegészíti az e-learning tananyagot és válaszol a kérdésekre.

A képzés során átadjuk tapasztalatunkat és azonnal gyakorlatba építhető tudást adunk át.

Így Ön és kollégái utazási idő és a munka-magánélet egyensúlyának megtartása mellett könnyen beillesztheti napirendjébe ezt a képzést.

Egy képzés témától függően 6-12 alkalomból áll, egy támogatási időszakon belül zárul.

A képzés írásbeli vizsgával zárul, amelyen való megfelelés esetén a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren (FAR) keresztül kiállított Tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Az ügyviteli és támogatáskezelő képzések esetében igény esetén lesz lehetőség személyes jelenléttel kísért képzésre is.

A kompetenciafejlesztő képzések egy része csak személyes jelenléti kísérettel zajlanak, melyről a Képzések leírásánál tájékozódhat.

Képzéseinkkel szeretnénk hozzájárulni a sportszervezetek eredményes működéséhez és a támogatási lehetőségek előnyeinek kiaknázásához, valamint a támogatások szabályos felhasználásához.