Támogatóknak

Cégünk a kezdetektől 2011. óta részese a magyar sport egyik legmeghatározóbb fejlesztési projektjének.
Hathatós támogatásunkkal az elmúlt években évi 10 milliárdos nagyságrendben áramlott támogatás a látvány-csapatsportba, több százmilliós megtakarítást eredményezve a támogatói oldalon.
Szakmai munkánk eredményeként tornatermek épültek és sportcsarnokok újultak meg, sportuszodát adtak át, jégcsarnok került sportegyesület tulajdonába, megannyi labdarúgópálya és sportcsarnok épült, mely egyben kiszolgálja a tömegsport igényeket is.

Ezek a fejlesztések nem csak nagyvárosokban, hanem az ország legkisebb településein is megvalósultak, olyan helyeken is, ahol erről korábban álmodni sem mertek volna. Ami még ennél is fontosabb, megindult a kistelepüléseken a korábban haldokló sportélet, a gyermek sportolók száma többszörösére duzzadt szinte valamennyi támogatott sportágban, egyre ritkábban indok a gyermekek sporttevékenységtől való távolmaradására a szülői anyagi támogatás hiánya, hiszen ezt a fajta elkötelezett támogatást már részben átvették a gazdasági társaságok.

Cégünk a Program indulása óta több, mint 200 sportegyesülettel működött közre a támogatások szabályos felhasználásában és a magyar sport fejlesztésében. Ügyfeleink között megtalálhatók a legkisebb falusi sportegyesületek és a legmagasabb bajnoki osztályban játszó klubok is. A tízezres nagyságrendű amatőr sportolón felül számos utánpótlás és felnőtt válogatott sportoló, olimpiai bajnok tagja ezeknek a kluboknak, többek között azért is, mert biztos anyagi hátteret biztosít egyesületük menedzsmentje és tulajdonosi köre, többek között a TAO támogatások révén.

Amennyiben támogatóként csatlakozik hozzánk, garantáljuk, hogy támogatását a legmegfelelőbb célra és helyre, az Ön igényeinek megfelelően helyezzük el!

Amiben díjmentesen támogatjuk:

  • tájékoztatjuk a befogadásra képes szervezetekről,

  • előkészítjük a kiválasztott módszernek megfelelő támogatási szerződéseket, végrehajtjuk a sportszervezet részéről a támogatási igazolási kérelem kiállításához szükséges adminisztrációt,

  • segítjük a rendelkező nyilatkozat kitöltésében könyvelőjét,

  • segítjük abban, hogy tervezetten és folyamatosan részt tudjon venni a támogatási programban és részesüljön az adókedvezményből.

Szolgáltatásunkat gazdasági társaságok részére díjmentesen adjuk, mivel célunk az, hogy azon sportszervezetek jussanak támogatáshoz, akikkel együttműködünk. A sportszervezetek támogatásából közreműködői feladatok ellátásáért a sportszervezetek által jogszabály által előírt módon általuk díjazásban részesülünk, így a befektetett erőforrásunk finanszírozása biztosított.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek sportszakmai kezdeményezés és szeretne részesülni az adótámogatásból úgy, hogy adminisztratív kényelme és jogbiztonsága szakértők által támogatott, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

https://sportfejlesztes.hu/kapcsolat/