Please enable JS

Bemutatkozás

Több 10 éves tanácsadói múlt és számos szervezet, vállalkozás működésének ismerete késztetett arra minket, hogy létrehozzunk egy olyan üzleti modellt, amely támogatást nyújt Önnek és az Ön által irányított szervezetnek.
Ennek megoldása az, hogy szervezetét, mint egészet vizsgáljuk, így valamennyi működési problémáját és a fejlődéséhez szükséges feladatokat, erőforrásokat egymáshoz viszonyítva, egymással kölcsönhatásban lévő egységként kezeljük. A szervezet egésze számára javasolunk megoldásokat, figyelembe véve az egyes részterületek egyéni igényét a közös átfogó szervezeti cél érdekében.

Szakértői csoportunk jól ismeri a sporttámogatási rendszerrel kapcsolatos jogszabályokat, pénzügyi követelményeket, adminisztratív igényeket, ellenőrzési és elszámolási szabályokat, valamint a sportszervezetek működését.

Ezáltal naprakész információszolgáltatással, valamint gyors és hatékony ügyintézéssel támogatjuk az Ön által működtetett sportszervet céljainak megvalósításához szükséges pénzeszközök rendelkezésre állását!